iii  
     
   

SMJEŠTAJ - OTOK CRES - VALUN I STIVAN

 
Otok Cres Hrvatska - osnovne informacije  
Apartmani s pogledom na more - Stivan - Otok Cres:

Apartmani se nalaze u mjestu STIVAN, koje s nalazi na istočnim padinama otoka Cresa, nedaleko Martinšćice (cestom oko 3 km, laganim hodom 45 minuta).
Mjesto Martinšćica je relativno mlado naselje na najpitomijem dijelu creske obale, uz prostrani zaljev otvoren prema jugozapadu. Povijesnu jezgru čini crkva Sv. Martina s franjevačkim samostanom iz 16. st. i Kaštel obitelji Sforza iz 17. st. Danas je to  uređeno naselje orijentirano na obiteljski i kamping turizam.

Uz prelijepe plaže, simfoniju mora, maslina, netaknute prirode i srdačnih ljudi pružaju se velike mogućnosti za kvalitetan i aktivan boravak i odmor. Kad ga jednom otkrijete i vi ćete mu se kao mnogi do sada uvijek vraćati. 
Samo mjesto udaljeno je od mora manje od 1000 m i pruža doživljaj izvornog otočkog seoskog ambijenta. Mjesto je sačuvalo svoj izvorni oblik i nije turistički eksploatirano.

Apartmani u kojima Vam nudimo smještaj nalaze se u obiteljskoj kući - starini koja je u potpunosti adaptirana. Kuća se nalazi na velikoj okućnici, a u prvoj polovici 20. st. u njoj je bila smještena obiteljska gostionica.
Smještaj u Stivanu dobar je izbor za goste koji žele visoki komfor, doživljaj mirnog seoskog ambijenta bez buke i  turističke gužve u prirodi i blizini prekrasnih plaža. Sva 3 apartmana imaju prekrasan pogled na more.
Novo u Stivanu od sezone 2006: najam bicikla. Povoljne cijene za naše goste.

Stara primorska kuca - Valun - Otok Cres:

VALUN je malo ribarsko mjesto duge povijesti na samoj obali mora. Mjesto je okruženo sa dvije prekrasne plaže koje u kombinaciji sa očuvanim izvornim izgledom danas privlače veliki broj gostiju.
Osim toga, Valun je poznat i po svojoj gastronomskoj ponudi. Tu možete uživati u izvornim otočkim specijalitetima (riblji specijaliteti i otočka janjetina) u prekrasnom ambijentu.
Smještaj u Valunu je isključivo apartmanskog tipa i u kampu. Mi vam nudimo najam cijele starinske primorske kuće s pogledom na more i velikom terasom (s obaveznom šternom).

Apartman Stivan otok Cres - za 4+1 osobe, kat

Apartman Stivan otok Cres - za 4+1 osobe, prizemlje

Apartman Stivan otok Cres, Hrvatska

Otok Cres apartman Stivan

dvosobni apartman za 4+1 osobe, kat, lijevo

dvosobni apartman za 4 + 1, prizemlje

    Apartman Stivan otok Cres - za 2

Kuća Valun otok Cres

Apartman Stivan otok Cres

Kuća u najam - Valun, otok Cres

jednosobni apartman za 2 osobe, kat, desno kuća za 4 + 1 osobe, 2 sobe, 2 kata

(Kliknite na sliku ako želite doznati više o opremljenosti apartmana i pogledati slike prostorija. Apartmani Stivan nalaze se u sklopu iste kuće, svaki ima zaseban ulaz.)

 
Osnovne informacije o Hrvatskoj
Apartmani otok Cres
Otok Cres - kako do nas
Otok Cres - kako provesti odmor
Otok Cres - korisne informacije
Apartmani otok Cres - kontakt
Otok Cres - slike
Otok Cres - odmor i smještaj
 
 
 
 
 
 
     
     
     
     
   
   
   
   
   
   
     
     
     
     
   

 

English       Italian       Deutsch